Uspješno održana 2. međunarodna konferencija medijatora JIE 2018 u Doboju

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pod radnim naslovom „Medijacija – prilika za izgradnju dostojanstvenih odnosa u društvu“ u zajedništvu s partnerima: Udrugom medijatora jugoistočne Europe, Zagreb, Misija OSCE-a –kancelarija Banja Luka, Udruženje medijatora BiH i Centar za Medijaciju Banja Luka, – Mreža za izgradnju mira i Centar za razvoj civilnog društva u Doboju 12.10.2018 održali smo 2. međunarodnu konferenciju medijatora JIE.
Uz sudjelovanje brojnih gostiju i medijatora s područja Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Makedonije u ugodnom miriteljskom okruženju razmijenjena su brojan iskustva medijatora s ovog prostora. Zahvaljujemo svima predavačima na kvalitetnim i stručnim izlaganjima na 2. međunarodnoj konferenciji medijatora Jugoistočne Europe. Naša je stalna obveza i dužnost dijeliti stečena znanja i iskustva.
Zahvaljujemo i svima ostalim sudionicima Konferencije na podršci i doprinosu te na svakoj budućoj vašoj aktivnosti na razvoju medijacije potaknutom ovim sudjelovanjem.

Posebna zahvala partnerima i kolegi Esadu Bećirović, koji su u mnogome zaslužni kako bi ova Konferencija bila održana u Doboju.